Zaterdag en zondag zeilden wij mee met de Slach om Heech. De eerste wedstrijd een mooie start en na een leuke strijd met twee concurrenten wonnen wij het van hun wat ons een 7e plekje opleverde. De middag’s volgden er nog twee wedstrijden met nog minder wind. Dit is een nadeel voor ons toch wel groter type skûtsje.

De uitslagen op zaterdag waren 7e, 9e en 12e.

Zondag de eerste wedstrijd meegezeild en jonge jonge wat een wind! Met een dikke windkracht 5 knallend over de het water! Na een mooie partij hard werken als 9e over de finish. Helaas kreeg na de wedstrijd een bemanningslid een zeillat oppe kop… dus die is opgepikt door de organisatie en naar het ziekenhuis gebracht met een gat in de kop.?

Gelukkig viel het mee achteraf. Wij hebben de andere twee wedstrijden niet meer meegezeild door te harde wind en een bemanningslid te weinig.

Wel weer een prachtig weekend met een skûtsje dat steeds sneller loopt, dit kregen wij ook her en der van andere schippers te horen. Dit doet ons erg goed omdat wij er veel uren in steken en met de IFKS een zo hoog mogelijke uitslag willen behalen.

Op 13 Juli kunt u met ons even het skûtsje bewonderen en met ons een hapje en drankje nemen.